BEŞİKTAŞA DESTEK, ANCAK BEŞİKTAŞLILARLA OLUR
cngz.ulku@gmail.com

BEŞİKTAŞA DESTEK, ANCAK BEŞİKTAŞLILARLA OLUR

DEĞERLİ İZMİRLİ BEŞİKTAŞLILAR

Kulubümüzün ne kadar zor bir süreçten geçtiğini hepimiz biliyoruz.

Şükür ki bu koşullarda dahi kulubümüze sahip çıkan bir yönetimimiz var artık. Onlara Allah sabır ve kolaylık versin.

Beşiktaş’ın zor günleri biliyoruz ki Beşiktaşlıları da çok üzüyor, motivasyonu kırıyor. Herşeye rağmen hiç bir zaman umutsuzluğa düşmüyoruz. Biliyoruz ki, bir top gibi yere attığınızda yere değecek ve sıçrayacak. Şu an o günleri yaşıyoruz. Daha dip bir nokta yok, sıçrama zamanımız geldi.

Beşiktaşın en büyük sivil toplum örgütü dernekler… İzmir Beşiktaşlılar derneğimizde, değerli ağabeyimiz Yekta Varnalı’nın dediği gibi, şimdiki Beşiktaş yönetimi ile aynı düşüncelere, aynı bakış açısına sahip bir bir dernek. Dolayısıyla mutlu günlerde bir araya gelip kötü günlerde uzak duracak bir dernek değiliz, sonuna kadar desteğimiz sürecek.

Dernekleri kurmak kadar yaşatmak herşeyden zor olduğunu dernekçilik yapanlar bilir. Bizlerde bu uğurda ciddi uğraş vermeye gayret ediyoruz. Tek amacımız güçlü bir yapı ile Beşiktaşımıza manevi destek sağlamak, Yapının güçlü olması kaliteli ve Beşiktaşı yürekten sevenlerin mümkün olduğunca çoğalarak biraraya gelmesi ile oluyor.

İzmir’de yaşayan Beşiktaşlılardan ricamız “GELİN, DERNEĞİMİZE ÜYE OLUN, HEP BİRLİKTE HEM DERNEĞİMİZE, HEM DE BEŞİKTAŞIMIZA DESTEK OLALIM”.

Sevgi ve Saygılarımla

Cengiz Ülkü