DERNEK HABERLERİ
İzmir Beşiktaşlılar Derneği başkanımız sayın İnan Esen , Maril Hotel Genel Müdürü sayın Ertan Kırelli #BırakmamSeni kampanyasına  200.000₺ bağışı Beşiktaş 2.Başkanı,  yönetim kurulu üyesi sayın Adnan Dalgakıran ‘a teslim etti.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği başkanımız sayın İnan Esen , Maril Hotel Genel Müdürü sayın Ertan Kırelli #BırakmamSeni kampanyasına 200.000₺ bağışı Beşiktaş 2.Başkanı, yönetim kurulu üyesi sayın Adnan Dalgakıran ‘a teslim etti.

2020-09-07

İzmir Beşiktaşlılar Derneği başkanımız sayın İnan Esen , Maril Hotel Genel Müdürü sayın Ertan Kırelli #BırakmamSeni kampanyasına  200.000₺ bağışı Beşiktaş 2.Başkanı,  yönetim kurulu üyesi sayın Adnan Dalgakıran ‘a teslim etti.

Ege Bölgesinin en prestijli otellerinden MARİL RESORT HOTEL’i başkan Ahmet Nur ÇEBİ'nin ve yöneticilerin katılımı ile 29 Ağustos Cumartesi günü
Aydın, DİDİM /Altınkum’da basının, Otel özel misafirlerinin, kamu ve özel sektör yöneticilerin, İzmir Beşiktaşılalar Derneği üyelerinin yoğun katılımı ile resmen açılışını gerçekleştirdi.

MARİL RESORT HOTEL, İzmir Beşiktaşlılar Derneğimiz Başkanı İnan ESEN’in girişimleri ve özverisi ile derneğimiz üyesi aynı zamanda otelin genel müdürü  Ertan KIRELLİ’nin katkılarıyla BIRAKMAM SENİ kampanyası kapsamında  rekor bağışlarda bulunmuştu.

Kartal logolu lüks otel, BIRAKMAM SENİ kampanyası kapsamında kulübümüze 200.000TL nakit destek, otelin en özel numaralı odası 1903’ün 3 yıllık gelirinden 1.2 Milyon TL ve 3 Yıllık Loca (tahmini 600.000TL) ile Beşiktaş’ımıza 2 MİLYON TL’lik katkıda bulunmuştu.

Aynı zamanda BIRAKMAM SENİ kampanyası ilk günü 100.000TL destek ve Canlı Yayında 50.000TL destek veren İzmir Beşiktaşlılar Derneğimiz, yakın zamanda No 1903 İzmir yatırımının yapılmasını ve kulübümüze yeni gelir kaynaklarının oluşturulmasını da sağlamıştı.