DERNEK HABERLERİ
ÜYELERİMİZE VE KAMUOYUNA DUYURULUR

2019-10-17

Değerli Üyelerimiz;

20 Ekim Pazar günü olağanüstü genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz.

İzmir Beşiktaş’lılar Derneğimizin Hukuki ve Mali ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyelerinden  Sayın Ahmet Akçelik, derneğimizin eski başkanlarından Sayın Emin Önal ve derneğimizin eski yöneticilerinden Sayın Ahmet Selçuk Sert başkan adaylarından Sayın Serdal Adalı’nın listesinde yönetim kurulu adayı olarak seçime gireceklerdir.

Derneğimizden üç üyemizin bu onurlu göreve talip olmaları gurur ve memnuniyetle karşılanmıştır. Üyelerimize başarılar diler, dernek kongre üyelerimizin bu gelişmeleri özgür iradesi ile en iyi şekilde değerlendirecekleri inancımızı belirtiriz.

Sayın üyemiz, dernekler, kurumlar, sivil toplum örgütleri gelenek ve ilkeleri ile yaşarlar. İzmir Beşiktaşlılar Derneği tüzel kişiliği, herhangi bir başkan adayının yanında veya karşısında olmamıştır. Derneğimizin 1992 yılında Sayın Onursal başkanı merhum Süleyman Seba tarafından onaylanarak kurulmuş ve açılışı bizzat kendisi tarafından yapılmıştır.

Bugüne kadar tüm başkan ve yönetimleri ile uyum içinde, karşılıklı sevgi ve saygı içinde çalışmalar yapılmıştır. Bizim için muteber olan büyük Beşiktaş’ımızın Genel Kurulunun seçeceği, başkan ve yönetim kuruludur.

Üyelerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

İZMİR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU