KAN KAMPANYALARI
2010 Yılı Kan Kampanyamız

3. GELENEKSEL KAN KAMPANYAMIZ

26 Mayıs 2010 Çarşamba günü 3. geleneksel Kan Kampanyamızı, dernek merkezimizde Türk Kızılayı ile ortaklaşa gerçekleştirdik.

Kurucu başkanımız Sayın Ruhi Uslu ve ondan sonra 6 dönem başkanlığımız yapan Sayın Emin Önal'ın gün boyu destek verdiği kampanyamıza İzmir'in tanınmış birçok Beşiktaşlısı yanımızdaydı. Başkanımız Sayın Yekta Varnalı kampanyaya gösterilen ilgiden mutlu olduklarını, böyle zamanlarda "kanın rengi" olmadığını, kan veren herkesin Beşiktaşlı olmayıp yurttaşlık adına destek verdiklerini söyledi. Basının da kampanyaya büyük destek vermesinden mutlu olduğunu ekleyen Varnalı, bu tür haberler basında yer aldıkça Kan verenlerin sayısının da artacağını belirtti.

Hem Kızılıay, hemde derneğimiz verilen kan miktarından dolayı son derece mutlu oldu.