NO1903 İzmir

No1903 İzmir, Beşiktaş Jimnastik Kulübünün Resmi markasıdır.

Beşiktaşlı İş İnsanları tarafında özel iştirak olarak İzmir'de açılmıştır.

Özenle tasarlanan işletme, İzmir'de ilk spor etkinlik gösterim merkezi niteliğindedir.

Ater Tower'da yer alan No 1903 İzmir'in misafirleri;
Avrupanın önde gelen ligleri, Amerikan Futbol & Basketbol Ligi, Avrupa'nın seçkin organizasyonları, Uluslararası organizasyonlar ve Beşiktaşımızın mücadele edeceği tüm spor müsabakalarını, özel deneyimleyerek takip ediyor.

No 1903 İzmir'de dönemsel özel spor etkinliklerine katılıp anılar biriktireceğiniz adresimize mutlaka bekliyoruz.

Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda No1903 İzmir, camiamızın birlik ve beraberliğine katkı sağlamanın yanı sıra Beşiktaşlılık sevgisini diri tutan, öz kaynak bilincini tüm kuşaklara aktaran, Beşiktaşımıza ayrıca maddi katkı sağalayan bu özel yatırımın şehrimize kazanılmasında, derneğimizin gönüllü katkısı tüm taraftarlarımız tarafından büyük övgü ve takdirle karşılanmıştır.

1992'den bugüne Beşiktaşımızın menfaatleri adına camiamıza somut projeler ile anlamlı ve büyük gönüllü katkılar sağlayan derneğimizin en büyük gücü, vefakar üyeleri ve onların büyük Beşiktaş aşkıdır.

No 1903 tesisimiz üyelerimizin en uğrak adreslerinden biridir.

Tüm üyelerimiz ve Beşiktaşımızın Kongre üyeleri özel ayrıcalıklar, indirimler ve avantajlar ile ev sahipliğini her daim hissedecektir.

instagram.com/no1903izmir hesabından tesise ait anlık tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.

TUNACAN
At Yemi